PK-Mainosstudio idag

PK-Mainosstudio

Grafiska former och visuellt utseende och stil har inspirerat mig i över 40 år. En välplanerad design presenterar bättre och piggar upp vår omgivning.

De arbetsdryga åren har bestått av ett otal projekt och arbetspass tillsammans med intressanta kunder. Arbetsskedena har förändrats från handgjort arbete via datamaskiner till digital form, med dess allt mer utmanande möjligheter att planera och förverkliga marknadskommunikation och grafisk planering.

Nu är det dags att ta det lite lugnare och ha mera “egentid”. Men det finns fortfarande intresse för arbetet och jag samarbetar ännu med mina trogna kunder rörande t.ex. bruksanvisningar, skyltar, kartor samt olika tryckalster eller utskrivna material. 

Pepe Kallioinen

Ännu några ord ...

MONTERINGSANVISNINGAR

Produkternas monteringsanvisningar är en del av god marknadsföring. Konsumentnöjdheten ökar då produkternas monteringsanvisningar är välgjorda och tydliga. Vi kan utnyttja ritningar gjorda i 3D och plocka behövliga element från dem och vrida och vända på dem hur det behövs för att få tydliga bilder.

SKYLTAR

Tydliga informationsskyltar är en del av färdupplevelsen. Jag planerar skyltar ända från inomhusbruk till stora vägskyltar. Det är också bra om skylten passar in i sin miljö. Vid behov sköter jag också om produktionen. Våra samarbetspartner kan leverera allt ifrån standardskyltar till stora vägskyltar.

KARTOR

Det behövs ännu tryckta kartor fastän en stor del av kartorna numera finns i digital form. Kartorna skall vara lättlästa och tydliga. Vid planering av kartorna utnyttjar vi färdiga kartbaser.

Pärmbild

Våra pärmbilder byts ut regelbundet - oregelbundet. Kameran – också annan än i mobilen, finns nästan alltid med. Du vet aldrig när en intressant situation eller ett landskap öppnar sig framför dig.

Solnedgång i Finska vikens skärgård.

PK-Mainosstudio

Repslagarvägen 17, 07900 LOVISA, Finland  
pepe@pk-mainosstudio.fi
+358 440 530185
www.pk-mainosstudio.fi